|
Aslı & Cemil Mutluluklar Dileriz |
|
Haberler
|
|
Yazar Hayrettin OĞUZ
|
|
Salı, 26 Ekim 2010 |
|
Emine yengemiz ve Yusuf TAFRALI abimizin biricik oğulları Cemil ve Aslı kardeşlerimizin nikâh merasimleri 21 Kasım 2010 Pazar günü saat 16.40’da Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yapılacaktır. Nikâh merasimine tüm Zelekliler ve site ziyaretçileri davetlidir. Oğlunun nikâhı için sitede haber yapılmasını isteyen Yusuf abimizin sizlerden özel bir ricası var; oğlunun nikâhını duyan herkesin davetlisi olduğunu ve nikâhta gördüğünde çok çok mutlu olacağını özellikle belirtmiştir. Ayrıca kendisinin de herkese davetiye ulaştırmak için özel çaba sarf ettiğini fakat bazen aksiliklerin olabildiğini ve davetiye ulaştıramadığı biri olur ise çok çok özür dilediğini özellikle belirtmiştir. İmkânımız dâhilinde dostlarımızın bu güzel günlerinde aralarında olmak dileği ile Aslı ve Cemil’i canı gönülden tebrik ediyor, yüce Allah’ımızdan sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz. Her iki aileye de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Yusuf TAFRALI Tel: 0532 476 86 70 |
|
Devamını oku...
|
|
|
KUTSAL HACC YOLCULUĞUN DERUNİ BOYUTU |
|
Yazarlarımız ve Yazılar
|
|
Yazar Hayrettin OĞUZ
|
|
Cuma, 12 Kasım 2010 |
|
Nihat KURU abimizin hacc ibadeti ile ilgili kaleme aldığı yazısı için teşekkür ederiz.
" Buyur Allah’ım buyur! Davetine uydum, sana geldim. Ortağın yok Allah' ım Emrine uydum. Kapına geldim. Hamd sanadir. Nimet senindir. Mülk senindir. Ortağın yoktur Allah’ım. " İslam Dinin temel esaslarından biri olan Hacc ibadeti, müminlerin deruni bir iman, vecd Ve aşk heyecanı içinde kaynaşarak Mahşerin bir benzerini yaşandığı bedeni ve mali bir ibadettir.
|
|
Devamını oku...
|
|
|
MUSTAFA AMCAMIZI EVİNDE ZİYARET ETTİK. |
|
Haberler
|
|
Yazar Hayrettin OĞUZ
|
|
Pazartesi, 01 Kasım 2010 |
|
Evinde ziyaret ettiğimiz Mustafa amcamız yıllar önce Bülep limanında teknede çalışırken geçirdiği rahatsızlığını bize anlatırken bizleri Ogünlere götürdü. Mustafa amcamızın sağlığı çok iyi durumda. Ziyaretimizden çok memnun kalan Mustafa amcamızı ziyaret etmek bizim içinde bir görev. Mustafa amcamız ile sohbet etmek insana yetiyor. O eski günlere götürüyor insanı. Mustafa amca her geçen gün sağlığının daha iyi olmasını yüce Allahımız dan diliyoruz.Allaha emanet ol. |
|
Devamını oku...
|
|
|
Haberler
|
|
Yazar Hayrettin OĞUZ
|
|
Cuma, 29 Ekim 2010 |
|
|
|
|
<< Başa Dön < Önceki 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki > Sona Git >>
|
| Sonuçlar 185 - 188 Toplam: 541 |