Rize - Pazar - Zelek - Balıkçı Köyü
Ana Menü
Anasayfa
Haberler
Videolu Haberler
Videolar
Fotoğraf Galerisi
Zelek Hatıraları
Yöresel Yemekler
Z e l e k
Lazca
Bağlantılar
Arama
Ziyaretçi Defteri
Köşe Yazıları
Kitaplık
Köylülerimizi Tanıyalım
Üye Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Kimler Sitede
Şuanda 33 misafir bağlı
Sitedeki Üyeler
Üye Bağlı Değil
Ziyaretçi Sayısı
En Yeni Üyeler





Anasayfa

Yollar Genişliyor Köyler Şehirleşiyor.
Haberler
Yazar Hayrettin OĞUZ   
Salı, 28 Aralık 2010

Image Devletimizin katkıları ile tüm köy yolları otoban oluyor. Pazar’da yakın zamanda başlayan köylerde yol genişletme çalışmaları Pazar kaymakamı Sayın Ümit Hüseyin Güney’in önderliğinde devam ediyor. Pazarda birçok köy yolu genişletildi. Yakın zamanda Zeleğimiz’in yolarlıda genişletilecek. İlk adım olarak köyümüz girişindeki derenin ıslah çalışmaları yapılarak yerin altına konan Künk ile dere suyunun yol ile bağlantısı kesildi.Umarız bu çalışmalar köyümüzde çok sağlıklı şekilde yapılır ve kalıcı olur. Tüm bu güzel düşünceler ile yapılan hizmetlerin köyümüze hayırlı olmasını dileriz. Bu çalışmalar yürütülürken komşuluk haklarına dikkat edilmesi gerektiğini unutmamamız gerekmektedir.Peygamber efendimiz s.a.v şöyle buyurmuşlardır. Komşusu aç olup da karnını doyuran kimse, mümin değildir”

Haber ve Fotoğraflar için Öğretmen kardeşimiz Murat TAFRALI’ YA teşekkür ederiz.

Devamını oku...
 
Köyden Gelen Her Güzel Haber İnsana Köyünü Özlettiriyor.
Haberler
Yazar Hayrettin OĞUZ   
Pazartesi, 27 Aralık 2010

Image Dalyan’da yapılan ve köyümüze hizmet vermeye başlayan limanımız her geçen gün daha da güzelleşiyor. Ulaştırma Bakanlığı sırası geldikçe limanlara ayırdığı bütçeden köyümüze de ayırarak limanımızı güzelleştirmeye devam ediyor. Bakanlığın son ayırdığı bütçe ile limanın tam ortasında bulunan tekne bağlama yeri tamamlanarak hizmete girmiştir.Tekne sahipleri el ele vererek kayık çekmek için yapılacak olan kayıkhaneleride biran önce yapar ve hizmete sokar ise köyümüzün tadına doyulmayacaktır.

 Dernek başkanımız ve üyelerini limanımız için hizmet vermeye devam etmelerini diliyor kendilerine başarılar diliyoruz.Hizmet Allah için yapılır olursa güzel olur hizmetin karşılığını kuldan beklemek insana beklediğini her zaman vermez. Hepimizi hizmet ederken Allah rızası için edenlerden ve edebilenlerden eylesin.

Haber ve Fotoğraflar için Öğretmen kardeşimiz Murat TAFRALI’ YA teşekkür ederiz.

Devamını oku...
 
Köyümüz Hızla Gelişiyor.
Haberler
Yazar Hayrettin OĞUZ   
Pazar, 26 Aralık 2010

Image Sahil yolunun yapılmasından sonra araçların hızlı gelip geçmeleri köyümüzden limana gitmek tehlikeli duruma gelmişti. Bunu dikkate alan yetkililer üst geçit yapımına başladılar. İnşaat çalışmaları hızla devam eden üst geçitin yakında tamamlanması bekleniyor. Üst geçit yapıldıktan sonra umarız herkes üst geçitten geçer. Üst geçit orda dururken bizler alttan geçmeyiz inşallah. Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Üst geçit köyümüze hayırlı olsun.

Haber ve Fotoğraflar için Öğretmen kardeşimiz Murat TAFRALI’ YA teşekkür ederiz.

Devamını oku...
 
İHTİYARLIKTAN
Kitaplık
Yazar Hayrettin OĞUZ   
Cumartesi, 25 Aralık 2010

Image İhtiyarın biri, bir doktora “ Dimağım yorgun, aklım yerinde değil” dedi. Doktor dedi ki . “ O akıl zayıflığı ihtiyarlıktandır” ihtiyar “ Gözüm de kararıyor” dedi. Doktor “Koca ihtiyar, ihtiyarlıktan” dedi. Adam “ Arkam dehşetli ağrıyor”deyince doktor dedi ki: “A zayıf ihtiyar, ihtiyarlıktan!” Adam “ Ne yiyorsam hazmedemiyorum” dedi. Doktor “ Mide zayıflığı da ihtiyarlıktan” dedi. Adam “ Nefes alırken sıkıntı çekiyorum, nefes darlığım var” dedi. 

 Doktor dedi ki: “Evet, nefes darlığı da ihtiyarlıktan. İhtiyarlayınca insanda iki yüz türlü illet peyda olur.” İhtiyar kızıp “ Be ahmak, lafın hep bu mu, sen doktorluktan yalnız bunu mu belledin? Be herif, Allah her derde bir dermen verdi, bunu bilemiyor musun? Sen ahmak bir eşeksin,bilgin de kıt, aklın da ayağın kısa olduğundan yeryüzünde kalakalmışsın” dedi.

Devamını oku...
 
<< Başa Dön < Önceki 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki > Sona Git >>

Sonuçlar 169 - 172 Toplam: 541
Advertisement
Pazar Haberleri
Rize - Pazar - Zelek - Balıkçı Köyü Rize - Pazar - Zelek - Balıkçı Köyü - Anasayfa
İletişim Adresleri
    
Karadenizin İncisi
Köylerin Birincisi
Zelek Balıkçı Köyü 
MAİL ADRESİ
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
İLETİŞİM TEL
 0533 - 817 44 53
Hayrettin OĞUZ 
 
Haber Köşesi
 

31